Bole ar vasaras augļiem

15 min
Izprintēt
  0 vērtējumu
Sastāvdaļas:
  • Dažādi augļi (melone, arbūzs, kivi, persiki, zemenes, aprikozes, vīnogas u.tml.) 1,5 kg
  • Cukurs 300 g
  • Viegls baltvīns 0,7 l
  • Šampanietis vai dzirkstošs vīns 2 x 0,7 l
Dalīties
Novērtēt
Apmēram 20 personām.

Pagatavošana
Visus augļus notīra un sagriež nelielos gabaliņos. Tos liek boles traukā un uzber cukuru. Vieglītēm apmaisa, lai nesaspaidītu augļus un liek ledusskapī uz 2 stundām, lai augļi atdziest un atsulojas.
Traukā pielej baltvīnu un viegli samaisa ar radušos sīrupu. Pievieno šampanieti, pavisam maigi apmaisa un nekavējoties pasniedz.

Lai labi garšo!


*ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME, TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.