
6 personām
Lej katlā sulu, liek tajā kanēli un uzvāra.
Nomazgā žāvētos augļus, rozīnes un liek katlā. Vāra uz mierīgas uguns 5-10 minūtes, līdz aprikozes mīkstas. Pēc garšas pieber cukuru. Ja ķīselis šķiet pārāk salds vai bezgaršīgs, pievieno mazliet citrona sulas.
Cieti iejauc puskrūzītē auksta ūdens un strūkliņā lej klāt ķīselim, to visu laiku maisot. Ļauj uzvārīties.
Ķīseli lej bļodā un atdzesē. Pasniedz ar kārtīgu cepuri putukrējuma.
Lai labi garšo!
Lej katlā sulu, liek tajā kanēli un uzvāra.
Nomazgā žāvētos augļus, rozīnes un liek katlā. Vāra uz mierīgas uguns 5-10 minūtes, līdz aprikozes mīkstas. Pēc garšas pieber cukuru. Ja ķīselis šķiet pārāk salds vai bezgaršīgs, pievieno mazliet citrona sulas.
Cieti iejauc puskrūzītē auksta ūdens un strūkliņā lej klāt ķīselim, to visu laiku maisot. Ļauj uzvārīties.
Ķīseli lej bļodā un atdzesē. Pasniedz ar kārtīgu cepuri putukrējuma.
Lai labi garšo!