
8-10 porcijas
Liek maskarpones sieru bļodā, pievieno krējumu, cukuru, vaniļas cukuru un visu rūpīgi sakuļ, līdz veidojas ļoti viendabīga masa. Tai pievieno smalki rīvētu citrona miziņu un vienu ēdamkaroti tā sulas. Visu samaisa, lai veidotos bieza, smērējama masa. Kafijai pievieno brendiju vai liķieri un to lej platā, seklā traukā.
Tiramisu kārtojumam izvēlas platu trauku ar vismaz 5 cm augstām malām. Cepumus ātri apmērcē kafijā un kārto citu pie cita traukā, līdz tā apakša nosegta. Pāri klāj vienmērīgā slānī pusi krēma. Tam seko cepumi un tad atlikušais krēms. Virspusē no krēma var veidot rakstu.
Sajauc kakao pulveri ar kanēli un pārsijā virspusi. Liek ledusskapī vismaz uz 8 stundām, lai viss kārtīgi sasūcas. Pasniedz, sagrieztu gabaliņos, klāt pie tasītes espresso.
Lai labi garšo!
Liek maskarpones sieru bļodā, pievieno krējumu, cukuru, vaniļas cukuru un visu rūpīgi sakuļ, līdz veidojas ļoti viendabīga masa. Tai pievieno smalki rīvētu citrona miziņu un vienu ēdamkaroti tā sulas. Visu samaisa, lai veidotos bieza, smērējama masa. Kafijai pievieno brendiju vai liķieri un to lej platā, seklā traukā.
Tiramisu kārtojumam izvēlas platu trauku ar vismaz 5 cm augstām malām. Cepumus ātri apmērcē kafijā un kārto citu pie cita traukā, līdz tā apakša nosegta. Pāri klāj vienmērīgā slānī pusi krēma. Tam seko cepumi un tad atlikušais krēms. Virspusē no krēma var veidot rakstu.
Sajauc kakao pulveri ar kanēli un pārsijā virspusi. Liek ledusskapī vismaz uz 8 stundām, lai viss kārtīgi sasūcas. Pasniedz, sagrieztu gabaliņos, klāt pie tasītes espresso.
Lai labi garšo!