Veikalos novērojams būtisks klientu skaita kritums – “Maxima” ieviesīs papildu drošības pasākumus
30.03.2020
Atgriezties pie saraksta

Ieviešot virkni sociālās distancēšanās pasākumus, “Maxima” veikalos gan Rīgā, gan reģionos novērots būtisks klientu skaita kritums – vidēji par 30% dienā, apliecinot ieviesto piesardzības pasākumu efektivitāti. Papildus tam, “Maxima Latvija” šobrīd strādā pie veikalu tīklā ieviesto piesardzības normu un sociālās distancēšanās pasākumu paplašināšanas.

“Izvērtējot veikalu apmeklētāju skaita dinamiku, ir skaidri redzams -  ieviestie sociālās distancēšanās pasākumi veikalos un īstenotās plašās informatīvās kampaņas ir devušas rezultātu. Veikalos novērojams būtisks klientu skaita kritums, vienlaikus augot pirkumu grozam, kas nozīmē, ka iedzīvotāji ievēro valstī noteiktos piesardzības pasākumus un ierobežojumus. Novērojam ļoti atbildīgu rīcību no mūsu klientu puses, uz veikalu nākot krietni retāk, taču iepērkot lielāku produktu apjomu gan sev, gan tuviniekiem. Tai pat laikā priecē veikalos redzētais, ka iepirkšanās laikā rūpīgi ievērojot sociālo distancēšanos, dezinficējot rokas un izmantojot “Maxima” veikalos pieejamos individuālās aizsardzības līdzekļus,” norāda “Maxima Latvija” vadītājs Viktors Troicins.

“Maxima Latvija” ar rūpēm par darbiniekiem, klientiem un pārtikas drošību īsteno vēl virkni papildus preventīvas un profilaktiskas darbības:

Papildu informācija:

Mūsu pakalpojumiVisi pakalpojumi

Rēķinu apmaksa Dāvanu kartes Transportu biļetes Latvijas loto Makšķerēšanas kartes