Šonedēļ durvis vērs “Maxima” veikals Siguldā

15. aprīlis, 2019

Turpinot mazā formāta veikalu tīkla modernizāciju un izvēršanu, “Maxima Latvija” 18. aprīlī atklās veikalu Siguldā, Leona Paegles ielā 3.  Tā atjaunošanā investēti vairāk nekā 535 tūkstoši eiro.

Trīs mēnešu laikā “Maxima X” veikals ir atjaunots, lai sniegtu pircējiem mūsdienu iepirkšanās prasībām atbilstošu vidi ar  pārdomātu telpu plānojumu un interjeru, plašu preču sortimentu, kā arī videi draudzīgiem, mūsdienīgiem inženierkomunikāciju risinājumiem.

“Sigulda ir viena no straujāk augošajām Latvijas pilsētam ar modernu un ģimenēm ērtu infrastruktūru. Lai spētu piedāvāt patīkamu un ērtu iepirkšanās pieredzi un kļūtu par siguldnieku novērtētu izvēli katru dienu, esam atjaunojuši mūsu “Maxima” veikalu. Būvniecības darbu laikā esam īpaši domājuši arī par darbiniekiem, ieviešot risinājumus, kas uzlabos viņu ikdienu un atvieglos veikala darbības nodrošināšanu, ” stāsta “Maxima Latvija” valdes locekle Kristīne Āboltiņa.

Veikals durvis pircējiem vērs plkst. 10:00.

Šī veikala atvēršana ir daļa no mazumtirdzniecības tīkla “Maxima Latvija” investīciju programmas, kuras laikā uzņēmums būtiski paplašinās veikalu tīklu, atverot vairākus jaunus lieformāta veikalus, virkni mazā formāta veikalu, kā arī pilnībā rekonstruējot 10 esošos veikalus, daļu no tiem būtiski paplašinot. Jau ziņots, ka veicinot ērtu un pieejamu iepirkšanos, “Maxima Latvija” veikalu tīkla izvēršanā un klientu iepirkšanās pieredzes uzlabošanā 2019.gadā plāno veikt investīcijas vairāk nekā 34 miljonu eiro apmērā.