Šefpavārs Lauris Aleksejevs aicina izgaršot Meksikas virtuvi ar jēra gaļas tortilju recepti

04. augusts, 2025

“Ziemeļamerikas virtuve, piemēram, Kanādas un Meksikas – ir ļoti garšām bagātas un daudzveidīgas. Šoreiz ielūkosimies vienā no Meksikas klasiskajiem ēdieniem – tortiljās, kas ir lieliski piemērotas ikdienas maltītēm. Tortiljas ir ēdiens ar plašu pielietojumu, ko var pildīt ar gaļu, dārzeņiem, sieru vai graudaugiem vai pākšaugiem, piemēram, baltajām vai sarkanajām pupiņām, piedāvājot nebeidzamas garšu variācijas un ātru pagatavošanu. Un, ja gribas izbaudīt arī citas aizokeāna virtuvju garšas, piemēram, sulīgos BBQ produktus vai Kanādas kļavu sīrupu un gardumus, tad šis ir īstais brīdis to darīt, jo “Maxima”' “Jī-Hā” dienās atradīsiet visu nepieciešamo aizokeāna garšu ceļojumam savā virtuvē,” stāsta šefpavārs Lauris Aleksejevs.

Informācija medijiem

Liene Dupate-Ugule

“Maxima Latvija” komunikācijas vadītāja