Preiļos pilnībā ieviests “Maxima” vienotais “Mans veikals” koncepts

08. marts, 2023

Turpinot attīstīt un pielāgot “Maxima” veikalus vienotajam “Mans veikals” konceptam, šodien durvis ver “Maxima X” veikals Preiļos. Veikals ir pielāgots apmeklētāju ērtībām, paredzot plašākas veikala telpas un intuitīvāku izkārtojumu, kā arī ieviesti dažādi uzlabojumi, kas ļaus darbiniekiem ikdienas pienākumus veikt efektīvāk. Kopumā veikala pielāgošanai investēti 45 728 eiro.

“Šodien atzīmējam ne tikai Starptautisko sieviešu dienu, bet svinam arī “Mans Veikals” koncepta paplašināšanos Preiļos. Pilsētā šis jau ir otrais veikals, kurš pielāgots pēc jaunā formāta koncepta, līdz ar to “Mans veikals” koncepta ieviešana šajā pilsētā ir noslēgusies. Turpmāk Preiļu iedzīvotājiem un tūristiem visas iecienītās preces ne tikai ikdienai, bet arī svētku sajūtas un gardu maltīšu radīšanai būs iespējams atrast ātrāk, kā arī visu iepirkšanās procesu izbaudīt vairāk, pateicoties pielāgotajam veikala izkārtojumam. Mums ir patiess prieks, ka jaunā veikala formātu atzinīgi novērtē ne tikai mūsu kolēģi veikalos, bet arī mūsu klienti,” norāda Gunita Ķiesnere, “Maxima Latvija” tirdzniecības un ražošanas direktore.

“Maxima X” vienotā koncepta veikals Preiļos atrodas Aglonas ielā 27 un ir tuvumā tādām vietām kā Preiļu Brīvajai skolai, Preiļu slimnīcai, kā arī tūristu iecienītajam Preiļu muižas parkam.

Kā ziņots iepriekš, “Mans veikals” koncepts paredz, ka veikalu tirdzniecības zālēs ir ieviesti dabai draudzīgi tehniskie risinājumi, piemēram, apgaismojums ir nomainīts uz LED, kā arī ir ieviesti jauni un modernizēti aprīkojumi un izmantoti energoefektīvi risinājumi iekārtu izvēlē. Papildu tam ir ieviests saprotamāks un vieglāk pārskatāms preču izvietojums un īpašie piedāvājumi, kā arī citi jauninājumi, kas vizuāli klientam nav redzami, bet palīdz efektīvāk darbiniekiem ikdienā veikt tiešos darba pienākumus un nodrošināt klientiem patīkamu iepirkšanās pieredzi.

Tāpat arī esošais sortiments pielāgots tieši klientu vajadzībām, veikalu plauktos izvietojot tieši tās preces, kuras pircēji ir iecienījuši visvairāk, tādējādi iemīļotās preces varēs rast ceļu uz iepirkumu groziņu vēl ātrāk. “Maxima” veikalos pieejams daudzveidīgs “Meistara Marka” gatavo maltīšu klāsts līdzņemšanai, bagātīgs svaigo dārzeņu un augļu sortiments, kā arī citi iecienīti produkti par pieejamām cenām.