Pļaviņās durvis ver “Maxima” jaunā koncepta veikals

11. augusts, 2022

Šodien, 11. augustā, pēc vairāku mēnešu darba durvis ver jaunā koncepta “Maxima X” veikals Pļaviņās, Daugavas ielā 72. Šis ir jau 40. vienotā koncepta veikals Latvijā, kurā sortiments un preču izvietojums veidots tā, lai tas būtu ērts un saprotams klientiem, kā arī atvieglotu ikdienas darbu veikala darbiniekiem. Veikala rekonstrukcijā un būvniecībā, tostarp telpu pilnveidošanā, investēti vairāk nekā 60 tūkstoši eiro, padarot veikalu intuitīvāku, plašāku un nodrošinot ērtāku iepirkšanās un darba vidi reģiona iedzīvotājiem.

“Šis veikals atrodas gleznainā vietā un priecē gan vietējos iedzīvotājus, gan tūristus un Latvijas apceļotājus. Esam patiesi gandarīti, ka mūsu veikals Pļaviņās ir piedzīvojis skaistas pārmaiņas un priecēs savus klientus jau esot pielāgots jaunajam konceptam. Šis “Maxima X” veikals pilsētas iedzīvotājiem un viesiem tagad būs vēl ērtāks, jo ikdienai un svētkiem nepieciešamie produkti būs viegli pieejami, un tos papildinās plašs vietējo dārzeņu un augļu sortiments, kā arī daudzveidīgas gatavās “Meistara marka” maltītes, kas lieliski piestāvēs vasaras piknikam,” norāda Elīna Stībele, “Maxima Latvija” tirdzniecības tīklu direktore.

Jaunā “Maxima X” formāta veikala telpas ir pārveidotas pircēju un darbinieku ērtībām. Veikalu tirdzniecības zālē tiek ieviesti dabai draudzīgi tehniskie risinājumi, piemēram, apgaismojums ir nomainīts uz LED, papildus tam ir ieviests jauns un modernizēts aprīkojums, izmantoti energoefektīvi risinājumi iekārtu izvēlē, ieviests saprotamāks un vieglāk pārskatāms preču izvietojums un īpašie piedāvājumi, kā arī citi jauninājumi, kas vizuāli klientam nav redzami, bet palīdz efektīvāk darbiniekiem ikdienā veikt tiešos darba pienākumus un nodrošināt klientiem patīkamu iepirkšanās pieredzi.

Veikalā ir mainījies telpu izkārtojums, tādējādi izdevīgākie pirkumi būs pieejamākās vietās – veikalu sākumā.Tāpat arī esošais sortiments pielāgots tieši klientu vajadzībām, veikalu plauktos izvietojot tieši tās preces, kuras pircēji ir iecienījuši visvairāk, tādējādi iemīļotās preces varēs rast ceļu uz iepirkumu groziņu vēl ātrāk. “Maxima X” formāta veikalos pieejams daudzveidīgs “Meistara Marka” gatavo maltīšu klāsts līdzņemšanai, bagātīgs svaigo dārzeņu un augļu sortiments, kā arī citi iecienīti produkti par pieejamām cenām.