“Maxima XXX” Slokas ielā 115 vēris durvis klientiem pēc īslaicīgas slēgšanas dezinfekcijai

27. marts, 2020

Piesardzības nolūkos dezinfekcijas veikšanai šodien īslaicīgi tika slēgts “Maxima XXX” veikals Slokas ielā 115, Rīgā, balstoties uz sākotnējo informāciju par Covid-19 inficētas personas atrašanos tirdzniecības centrā deviņas dienas atpakaļ, t.i. 18.03.2020. Veikals tika slēgts nekavējoties pēc informācijas saņemšanas un šobrīd veikalā veikta pilnīga dezinfekcija.

“Maxima” aicina arī visus veikala apmeklētājus un citus Latvijas iedzīvotājus turpināt rūpīgi sekot SPKC un valdības rekomendācijām un ievērot visstingrākos piesardzības pasākumus -uz veikalu doties tikai veseliem. Tāpat īpaši svarīgs ir līdzcilvēku atbalsts karantīnā esošajiem iedzīvotājiem kā arī neaizsargātākajām sabiedrības grupām, it īpaši vecāka gada gājuma iedzīvotājiem -  palīdzot viņiem sagādāt pārtiku un ikdienā nepieciešamās preces.

Pircēju un darbinieku drošība ir “Maxima Latvija” prioritāte, tādēļ uzņēmums pastāvīgi seko līdzi darbinieku veselības stāvoklim un ir ieviesis virkni drošības pasākumu, lai novērstu koronavīrusa izplatību, tostarp regulāru roku dezinfekciju, aizsargstiklus kases zonās, sociālās distancēšanās noteikumus, ievērojot 2 metru distanci veikalos un citus regulārus pasākumus.

“Maxima Latvija” arī aktīvi sadarbojas ar atbildīgajiem dienestiem, kā arī rīkojas saskaņā ar institūciju norādījumiem un rekomendācijām, lai nodrošinātu darbinieku un pircēju veselību.

Slimības kontroles un profilakses centra informatīvais tālrunis 67387661 (darba dienās no pl. 8.30 – 21.00, brīvdienās 8.30 – 17.00).

Papildu informācija: