“Maxima Latvija” atklāj pirmo “Mans veikals” koncepta veikalu Saldū

02. decembris, 2022

Turpinot attīstīt un pielāgot “Maxima” veikalus vienotajam “Mans veikals” konceptam, pēc vairāku mēnešu darba šonedēļ durvis vēra pirmais koncepta veikals Saldū, Striķu ielā 10c. Saldus veikals ir pielāgots apmeklētāju ērtībām, paredzot plašākas veikala telpas un intuitīvāku izkārtojumu, kā arī ieviesti dažādi uzlabojumi, kas ļaus darbiniekiem ikdienas pienākumus veikt efektīvāk.

“Gada noslēdzošais mēnesis arī mūsu veikalu tīklā ir iesācies ar svētkiem. Atklājām pirmo vienotā koncepta veikalu Saldū, kas turpmāk pilsētas iedzīvotājiem un viesiem nodrošinās daudz ērtāku un ātrāku iepirkšanos, atrodot veikalā visu nepieciešamo svētku sajūtas radīšanai un gardu maltīšu pagatavošanai. Šobrīd Latvijā ir pielāgoti jau 85 vienotā “Mans veikals” koncepta “Maxima” veikali un līdz gada beigām jaunajam konceptam būs pielāgoti teju 90 veikali. Mums ir patiess prieks, ka jauno veikalu formātu atzinīgi novērtē ne tikai mūsu kolēģi veikalos, bet arī mūsu klienti,” norāda Gunita Ķiesnere, “Maxima Latvija” tirdzniecības tīklu direktore.

Saldū “Maxima X” vienotā koncepta veikals atrodas gandrīz pašā pilsētas centrā – Striķu ielā 10c. Veikala pielāgošanā, tostarp telpu pilnveidošanā un rekonstrukcijā, investēti vairāk nekā 100 tūkstoši eiro.

Veikala tirdzniecības zālē ir ieviesti dabai draudzīgi tehniskie risinājumi, piemēram, apgaismojums ir nomainīts uz LED, kā arī ir ieviests jauns un modernizēts aprīkojums un izmantoti energoefektīvi risinājumi iekārtu izvēlē. Papildu tam ir ieviests saprotamāks un vieglāk pārskatāms preču izvietojums un īpašie piedāvājumi, kā arī citi jauninājumi, kas vizuāli klientam nav redzami, bet palīdz efektīvāk darbiniekiem ikdienā veikt tiešos darba pienākumus un nodrošināt klientiem patīkamu iepirkšanās pieredzi.

Tāpat arī esošais sortiments pielāgots tieši klientu vajadzībām, veikalu plauktos izvietojot tieši tās preces, kuras pircēji ir iecienījuši visvairāk, tādējādi iemīļotās preces varēs rast ceļu uz iepirkumu groziņu vēl ātrāk. “Maxima X” formāta veikalos pieejams daudzveidīgs “Meistara Marka” gatavo maltīšu klāsts līdzņemšanai, bagātīgs svaigo dārzeņu un augļu sortiments, kā arī citi iecienīti produkti par pieejamām cenām.