“Maxima” ievieš stikla sejas aizsargmaskas
24.03.2020
Atgriezties pie saraksta

“Maxima Latvija”, rūpējoties par savu darbinieku un klientu drošību, ievieš vēl vienu iniciatīvu vīrusa izplatības ierobežošanai – veikalu darbiniekiem  pašapkalpošanās kasēs ir pieejamas organiskā stikla sejas aizsargmaskas, tādējādi pilnvertīgi un droši turpinot darbu arī šajās kasēs.

Drošība MAXIMA veikalos

“Teju ik dienu ieviešam jaunus prevencijas pasākumus kā klientu, tā darbinieku drošībai. Jaunākā  no aptuveni 20 iniciatīvām vīrusa ierobežošanai visā Latvijā, ir sejas aizsargmaska kolēģiem pašapkalpošanās kasēs.  Ja veikalu kasēs darbinieku un klientu drošībai esam izveidojuši stikla aizsargbarjeras, tad pašapkalpošanās zonās šādas barjeras efektīvi uzstādīt nav iespējams, līdz ar to izskatījām dažādas alternatīvas un kā efektīvāko atzinām organiskā stikla sejas aizsargmaskas, kas tuvākajā laikā tiks piegādātas visās “Maxima” pašapkalpošanās kasēs,” stāsta “Maxima Latvija” vadītājs Viktors Troicins.

Jau ziņots, ka sākot ar 16.martu, “Maxima” administrācijā un veikalos ievieš papildus būtiskus sociālās distancēšanās ierobežojumus - kasu, sveramo vitrīnu, dārzeņu un augļu, kā arī citās veikala zonās tiek novilktas robežas 2m rādiusā, ierobežojot distanci. Tāpat no 17.03 tiek nedaudz saīsināts atsevišķu veikalu darba laiks, lai varētu veikt to pastiprinātu dezinficēšanu, kā arī samazinātu darbinieku noslodzi (Aktuāla veikalu darba laiku informācija pieejama šeit: https://www.maxima.lv/veikalu-kedes). Biroja darbinieki pāriet attālinātā darba režīmā. Savukārt no 18. marta pie kasēm ir uzstādītas organiskā stikla aizsargbarjeras. Ierobežojuma ietvaros klienti arī tiek aicināti izmantot iepirkuma ratiņus veikalos, jo tie fiziski veido robežu ar citiem cilvēkiem, kā arī veikalos tiek veikta plaša informatīva kampaņa, lai cilvēki ievērotu valdības noteikto sociālo distancēšanos tirdzniecības vietās.

“Maxima Latvija” ar rūpēm par darbiniekiem, klientiem un pārtikas drošību īsteno vēl virkni papildus preventīvas un profilaktiskas darbības:

Papildu informācija:

Mūsu pakalpojumiVisi pakalpojumi

Rēķinu apmaksa Dāvanu kartes Transportu biļetes Latvijas loto Makšķerēšanas kartes