“Maxima” ievieš papildus sociālās distancēšanās ierobežojumus veikalos un birojā
17.03.2020
Atgriezties pie saraksta

Sākot ar 16.martu, “Maxima” administrācijā un veikalos ievieš būtiskus sociālās distancēšanās ierobežojumus. Biroja darbinieki pāriet attālinātā darba režīmā un veikalos, bez jau esošajiem vīrusa izplatības ierobežojumiem, tiek ieviesti papildus pasākumi, kā piemēram,  kasu, sveramo vitrīnu, dārzeņu un augļu, kā arī citās veikala zonās tiek novilktas robežas 2m rādiusā, ierobežojot distanci. Tāpat no 17.03 tiek nedaudz saīsināts atsevišķu veikalu darba laiks, lai varētu veikt to pastiprinātu dezinficēšanu, kā arī samazinātu darbinieku noslodzi (Aktuāla veikalu darba laiku informācija pieejama šeit https://www.maxima.lv/veikalu-kedes).

Ierobežojuma ietvaros klienti tiek aicināti izmantot iepirkuma ratiņus veikalos, jo tie fiziski veido robežu ar citiem cilvēkiem, kā arī veikalos tiek veikta plaša informatīva kampaņa, lai cilvēki ievērotu valdības noteikto sociālos distancēšanos tirdzniecības vietās.

“Īpašus piesardzības pasākumus aicinām ievērot tos iedzīvotājus, kas ar repatriācijas reisiem šodien atgriežas no ārvalstīm – lūdzam būt atbildīgiem, ievērot karantīnu un nedoties uz veikalu, bet ikdienas produktu sagādei lūgt ģimenes un draugu palīdzību. Jau janvāra beigās sākām strādāt pie tā, lai mazinātu vīrusa ietekmi uz Latvijas iedzīvotājiem. Mūsu ieviestās iniciatīvas, piemēram, akciju un mārketinga kampaņu ierobežošana, plašas informatīvas kampaņas medijos, 7500 darbinieku informēšana par vīrusa riskiem un prevencijas pasākumu ieviešana, ir nesušas gaidīto rezultātu – cilvēku skaits veikalos pakāpeniski sarūk, apliecinot iedzīvotāju izpratni par savu individuālo atbildību šajā situācijā. Aicinām arī visus Latvijas iedzīvotājus sekot valdības rekomendācijām un ievērot visstingrākos piesardzības pasākumus,” skaidro “Maxima Latvija” vadītājs Viktors Troicins.

“Maxima Latvija” ar rūpēm par darbiniekiem, klientiem un pārtikas drošību jau tagad īsteno virkni papildus preventīvas un profilaktiskas darbības:

Papildu informācija:

Mūsu pakalpojumiVisi pakalpojumi

Rēķinu apmaksa Dāvanu kartes Transportu biļetes Latvijas loto Makšķerēšanas kartes