Ar 1 miljonu eiro investīcijām, durvis ver rekonstruēts “Maxima” veikals

14. oktobris, 2021

Šodien, 14. oktobrī, sniedzot plašākas iepirkšanās iespējas ikvienam klientam, kā vakcinētiem, tā nevakcinētiem, durvis pēc rekonstrukcijas ver “Maxima X” veikals Pļavniekos, Ilūkstes ielā 24a, kas ir jau piektais veikals Rīgā, kurš pielāgots jaunajam, vienotam “Maxima” veikalu konceptam “Mans veikals”. Veikala rekonstrukcijā investēti teju 1 miljons eiro.

Rekonstruētais veikals Ilūkstes ielā, atbilstoši jaunajam “Maxima” veikalu konceptam, ir kļuvis plašāks un intuitīvāks, nodrošinot ērtāku iepirkšanās un darba vidi. Atbilstoši valstī izsludinātajai ārkārtas situācijai veikalā ir ieviesti pastiprināti drošības pasākumi, lai veikala vide būtu droša kā pircējiem, tā darbiniekiem, kuri ik dienu strādās veikalā.

““Maxima X” veikals Pļavniekos pirmo reizi durvis vēra pirms gandrīz 15 gadiem, un šo gadu laikā tas ir kļuvis par iecienītāko piemājas veikalu apkaimē mītošajiem iedzīvotājiem. Mums ir patiess prieks, ka pēc 3,5 mēnešu rekonstrukcijas darbiem tagad pircēju iecienītais veikals ir kļuvis vēl modernāks un patīkamāks pircējiem, ērtāks darbiniekiem un draudzīgāks videi. Rekonstrukcijas laikā īpaši padomāts par vides ilgtspēju, ievērojamu daļu līdzekļu investējot tieši ilgtspējīgos risinājumos, sākot no LED apgaismojuma līdz pat tādām detaļām kā aukstumvitrīnas, kur izmantots dabai draudzīgāks freons,” stāsta Evija Grīnberga, “Maxima Latvija” tirdzniecības tīklu direktore.

Jaunā “Maxima X” formāta veikala telpas 1189 m2 platībā ir pārveidotas pircēju un darbinieku ērtībai. Veikalā ir pilnībā pārbūvēti inženiertīkli, telpās izveidota jauna apdare un atjaunota ēkas fasāde, radot mūsdienīgu veikala ārējo izskatu. Papildus tam, ērtākai pirkumu veikšanai, veikalā paplašināts pašapkalpošanās svaru daudzums tirdzniecības zālē, kā arī pašapkalpošanās kasēm ir uzlikti lielāki kontrolsvari, lai pircēji varētu arī ar daudz lielāku preču skaitu norēķināties pašapkalpošanās kasēs.

Ēkas energoefektivitātes paaugstināšanai pilnībā nomainīts jumta segums, izmantots jauns energoefektīvs LED apgaismojums, ierīkota jauna ventilācija ar siltuma atgūšanas funkcijām, turklāt aukstumvitrīnu darbībai izmantots dabai draudzīgāks freons. Šis “Maxima” veikals ir pirmais veikals pēc jaunā koncepta, kur visi svaigās produkcijas ledusskapji ir aprīkoti ar stikla durvīm, tādējādi būtiski uzlabojot produkcijas uzlabošanas kvalitāti, veikala energoefektivitāti un rūpes par vidi. Šobrīd arī notiek projektēšanas darbi, lai pie šī veikala izvietotu ārējo taromātu, kas būs liels ieguvums apkārtnes iedzīvotājiem. Līdz ar Ilūkstes ielas “Maxima” veikalu, rekonstrukciju piedzīvoja arī “Euroaptieka”, kurā vietējie iedzīvotāji var iegādāties pirmās nepieciešamības preces.

Jaunā formāta veikala telpās ir mainījies izkārtojums, tādējādi izdevīgākie pirkumi būs pieejamākajās vietās – veikala sākumā, lai pircēji vienmēr var iepazīties ar labākajiem piedāvājumiem, tāpat arī esošais sortiments pielāgots tieši klientu vajadzībām. “Maxima X” formāta veikalos pieejams daudzveidīgs “Meistara Marka” gatavo maltīšu klāsts līdzņemšanai, bagātīgs svaigo dārzeņu un augļu sortiments, kā arī citi iecienīti augstas kvalitātes produkti par pieejamām cenām. Turklāt “Sirsnīga izvēle” kampaņas laikā iecienītākie vietējo ražotāju un pasaules zīmolu produkti pieejami līdz pat 58% lētāk ilgtermiņā.

Tālrunis: +371 26425420
E-pasts: liene.dupate@maxima.lv