Pēc vērienīgas rekonstrukcijas svinīgi atklās “Maxima XX” veikalu Valmierā

11. decembris, 2018

Šī gada 13.decembrī plkst. 10:00 Valmierā, Georga Apiņa ielā 10a tiks atklāts “Maxima XX” veikals pēc vērienīgākās ēkas rekonstrukcijas šogad, kurā investēti nepilni 3 miljoni eiro. Pēc trīs mēnešu pārtraukuma valmieriešiem un pilsētas viesiem būs iespēja iegādāties visu ikdienai un svētkiem nepieciešamo modernā, videi draudzīgā un ērtā veikalā.

Lielajā tirdzniecības zālē pircēju ērtībai būs nodrošināts daudzveidīgs preču sortiments ar pārtikas precēm, tostarp plašs “Meistara Markas” gatavo maltīšu klāsts, kā arī sadzīves un elektronikas preces, apģērbi, trauki un virkne svētku aksesuāru.

“Maxima XX” veikala rekonstrukcija Valmierā ir daļa no “Maxima Latvija” šī gada investīciju programmas ar mērķi uzlabot klientu iepirkšanās pieredzi, kopumā investējot vairāk nekā 23 miljonus eiro. Programmas ietvaros līdz gada beigām kopumā tiks rekonstruēti 15 veikali gan Rīgā, gan reģionos, kā arī atvērti vismaz 5 jauni dažāda formāta veikali visā Latvijā, tostarp, “Maxima Express”.

Aicinām mediju pārstāvjus un viesus uz svinīgu veikala atklāšanu plkst. 10:00, kuras laikā uzrunas teiks “Maxima Latvija” valdes loceklis Jānis Vanags un Valmieras Domes priekšsēdētāja vietnieks Ričards Gailums. Veikala atklāšanā svinīgi tiks iedegta eglīte, būs pieejamas bezmaksas degustācijas, kā arī citi pārsteigumi.

e-pasts: liene.dupate@maxima.lv