Zivs garšaugu mērcē
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
½ tējkarotes
olīveļļa
400 g
mencas vai patlusa filejas
50 g
sīpoli
1 daiviņa
ķiploki
50 g
zaļā paprika
225 g
sasmalcināti tomāti savā sulā
½ tējkarotes
cajun garšviela
Zivs garšaugu mērcē
Kopējais
laiks
laiks
35 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
25 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Dziļā pannā uz vidējas uguns sakarsē eļļu, liek sasmalcinātus ķiplokus un sīpolus, cep dažas minūtes, kamēr tie ir mīksti.
2
Pievieno tomātus savā sulā, papriku un garšvielas. Sutina apmēram 2 minūtes.
3
Pa virsu mērcei liek filejas, uzliek vāku, un gatavo uz vidēji mazas uguns apmēram 12–15 minūtes.
4
Pasniedz karstu.