Zivs garšaugu mērcē

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

½ tējkarotes olīveļļa
400 g mencas vai patlusa filejas
50 g sīpoli
1 daiviņa ķiploki
50 g zaļā paprika
225 g sasmalcināti tomāti savā sulā
½ tējkarotes cajun garšviela

Zivs garšaugu mērcē

Kopējais
laiks
35 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
25 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Dziļā pannā uz vidējas uguns sakarsē eļļu, liek sasmalcinātus ķiplokus un sīpolus, cep dažas minūtes, kamēr tie ir mīksti.
2
Pievieno tomātus savā sulā, papriku un garšvielas. Sutina apmēram 2 minūtes.
3
Pa virsu mērcei liek filejas, uzliek vāku, un gatavo uz vidēji mazas uguns apmēram 12–15 minūtes.
4
Pasniedz karstu.