Ziemas krēmīgā biezzupa
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
2 ēdamk.
sviests
1
sīpols
4
seleriju kāti
2
burkāni
3
ķiploku daiviņas
¼ krūzes
milti
2
vistas filejas
2 glāzes
piens
1 glāze
makaroni
paprikas pulveris
melnie pipari
sāls
1l
buljons
Ziemas krēmīgā biezzupa
Kopējais
laiks
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Uz uguns liek lielu katlu – sviestā apcep sīpolus, pievieno burkānus, seleriju un apcep kamēr
selerija ir mīksta, iemaisa ķiploku.
2
Pievieno miltus un samaisa līdz nav kunkuļu.
3
Pievieno 2 glāzes buljona (apmēram 400 ml) un pienu un maisa. Pievieno atlikušo buljonu,
makaronus, garšvielas un vistas fileju.
4
Uzvāra, kad sāk vārīties, nogriež mazāku karstumu.
Uzliek vāku un vāra, ik pa laikam apmaisot, kamēr makaroni ir mīksti.