Ziedkāposta steiks ar turku zirņu salātiem
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
Mērcei
25 g
tahini pasta
25 g
citronu sula
25 g
olīveļļa
30 g
ūdens
½ gab.
ķiploka daiviņas
15 g
kļavu sīrups
3 g
sāls
½ galviņas
ziedkāposts
80 g
ķiršu tomāti WELL DONE
½
sarkanais sīpols
50 g
rukola
120 g
turku zirņi
30 g
olīveļļa
8 g malts
kumīns
8 g
paprikas pulveris
4 g
sāls
Ziedkāposta steiks ar turku zirņu salātiem
Kopējais
laiks
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Ziedkāpostu sagriež šķēlēs.
3
Sajauc olīveļļu ar paprikas pulveri, kumīnu, sāli, apsmērē ar to ziedkāposta šķēles no abām pusēm.
4
Liek tās uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru.
5
Cep 20–30 minūtes, līdz ziedkāposts ir zeltaini brūns.
6
Tikmēr sakapā sarkano sīpolu, sagriež tomātus un noskalo turku zirņus.
7
Sajauc tahini pastu, ūdeni, citronu sulu, olīveļļu, sasmalcinātu ķiploku, kļavu sīrupu un sāli, līdz masa ir viendabīga.
8
Sajauc tomātus, sīpolus, turku zirņus un rukolu ar mērci un pasniedz kopā ziedkāposta steiku.