Zemenes šokolādē

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

30 gab. zemenes
150 g tumšā šokolāde
80 g sviests
50 g baltā šokolāde
2 tējkarotes cukura dekori

Zemenes šokolādē

Kopējais
laiks
35 min
Sagatavošanās
laiks
15 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
30
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Vai ir iedomājams vēl romantiskāks deserts, ko pagatavot, lai iepriecinātu savu mīļoto? Nepieciešamas vien dažas sastāvdaļas, un burvīgs našķis gatavs!
1
Bļodiņā virs karsta ūdens tvaikiem izkausē tumšo šokolādi kopā ar sviestu.
2
Zemenes izkārto uz paplātes, kas izklāta ar cepamo papīru.
3
Zemenes pa vienai mērcē tumšajā šokolādē un liek uz paplātes.
4
Mazā bļodiņā izkausē balto šokolādi. Ar karotītes vai konditorejas maisiņa palīdzību visas zemenes tumšajā šokolādē pārslaka ar balto šokolādi. Pēc vēlēšanās var dekorēt ar cukura pērlītēm.
5
Zemenes liek ledusskapī uz 20 minūtēm sastingt, tad pasniedz.