Zemenes šokolādē
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
30 gab.
zemenes
150 g
tumšā šokolāde
80 g
sviests
50 g
baltā šokolāde
2 tējkarotes
cukura dekori
Zemenes šokolādē
Kopējais
laiks
laiks
35 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
15 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
30
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Vai ir iedomājams vēl romantiskāks deserts, ko pagatavot, lai iepriecinātu savu mīļoto? Nepieciešamas vien dažas sastāvdaļas, un burvīgs našķis gatavs!
1
Bļodiņā virs karsta ūdens tvaikiem izkausē tumšo šokolādi kopā ar sviestu.
2
Zemenes izkārto uz paplātes, kas izklāta ar cepamo papīru.
3
Zemenes pa vienai mērcē tumšajā šokolādē un liek uz paplātes.
4
Mazā bļodiņā izkausē balto šokolādi. Ar karotītes vai konditorejas maisiņa palīdzību visas zemenes tumšajā šokolādē pārslaka ar balto šokolādi. Pēc vēlēšanās var dekorēt ar cukura pērlītēm.
5
Zemenes liek ledusskapī uz 20 minūtēm sastingt, tad pasniedz.