Zaļo zirnīšu, pupiņu un pistāciju pasta ar baziliku
Sagatavošanās
laiks
5 min
Pagatavošana
Var pievienot apceptu bekonu.
Cieto sieru var nepievienot vai aizstāt ar augu valsts izcelsmes sieru, padarot maltīti vegānisku.
1
Lielā katlā ar sālsūdeni liek vārīties makaronus 7–9 minūtes.
2
Makaronus nokāš, un atstāj 100 g makaronu ūdens atsevišķā trauciņā.
3
Uzkarsē pannā eļļu, pievieno pupiņas, zirnīšus, pistācijas, ķiplokus un kaperus un apcep 5 minūtes.
4
Pieliek sāli, piparus, citrona miziņu un makaronus.
5
Maisot pacep 2 minūtes.
6
Pievieno makaronu ūdeni, uzliek vāku un noņem no karstuma.
7
Pasniedz ar pāri rīvētu cieto sieru un sakapātu baziliku.