Zaļo zirnīšu, pupiņu un pistāciju pasta ar baziliku
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
200 g
pilngraudu pasta
100 g
zaļie zirnīši
100 g
pupiņas
50 g
pistācijas
50 g
cietais siers
3 g
baziliks
20 g
kaperi
10 g
ķiploki
4 g
citrona miziņa
50 g
olīveļļa
100 g
ūdens
Zaļo zirnīšu, pupiņu un pistāciju pasta ar baziliku
Kopējais
laiks
laiks
15 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
laiks
10 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Var pievienot apceptu bekonu.
Cieto sieru var nepievienot vai aizstāt ar augu valsts izcelsmes sieru, padarot maltīti vegānisku.
1
Lielā katlā ar sālsūdeni liek vārīties makaronus 7–9 minūtes.
2
Makaronus nokāš, un atstāj 100 g makaronu ūdens atsevišķā trauciņā.
3
Uzkarsē pannā eļļu, pievieno pupiņas, zirnīšus, pistācijas, ķiplokus un kaperus un apcep 5 minūtes.
4
Pieliek sāli, piparus, citrona miziņu un makaronus.
5
Maisot pacep 2 minūtes.
6
Pievieno makaronu ūdeni, uzliek vāku un noņem no karstuma.
7
Pasniedz ar pāri rīvētu cieto sieru un sakapātu baziliku.