Zaļo zirnīšu, pupiņu un pistāciju pasta ar baziliku

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

200 g pilngraudu pasta
100 g zaļie zirnīši
100 g pupiņas
50 g pistācijas
50 g cietais siers
3 g baziliks
20 g kaperi
10 g ķiploki
4 g citrona miziņa
50 g olīveļļa
100 g ūdens

Zaļo zirnīšu, pupiņu un pistāciju pasta ar baziliku

Kopējais
laiks
15 min
Sagatavošanās
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
10 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Var pievienot apceptu bekonu. Cieto sieru var nepievienot vai aizstāt ar augu valsts izcelsmes sieru, padarot maltīti vegānisku.
1
Lielā katlā ar sālsūdeni liek vārīties makaronus 7–9 minūtes.
2
Makaronus nokāš, un atstāj 100 g makaronu ūdens atsevišķā trauciņā.
3
Uzkarsē pannā eļļu, pievieno pupiņas, zirnīšus, pistācijas, ķiplokus un kaperus un apcep 5 minūtes.
4
Pieliek sāli, piparus, citrona miziņu un makaronus.
5
Maisot pacep 2 minūtes.
6
Pievieno makaronu ūdeni, uzliek vāku un noņem no karstuma.
7
Pasniedz ar pāri rīvētu cieto sieru un sakapātu baziliku.