Zaļais laša karijs ar spinātiem

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

400 g laša fileja
100 g paprikas
100 g baltie sīpoli
40 g svaigi lociņi
10 g ingvera sakne
50 g zaļā karija pasta
400 g kokosriekstu piens
3 g sāls
1 g svaigi malti melnie pipari
3 g cukurs
50 g laima sula
50 g spinātu lapas
10 g kinza pasniegšanai
150 g rīsi pasniegšanai
20 g svaigi čili pipari pasniegšanai
20 g eļļa cepšanai

Zaļais laša karijs ar spinātiem

Kopējais
laiks
35 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
25 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Kariju var pasniegt ar rīsiem, kvinoju, salātiem vai plakanmaizītēm.
1
Uzkarsē krāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Uzkarsē pannu ar eļļu.
3
Pievieno paprikas un sīpolus, un apcep 3 minūtes.
4
Pievieno visas garšvielas, to skaitā karija pastu, un ierīvē ingveru.
5
Maisot pievieno kokosriekstu pienu.
6
Karsē 3 minūtes, līdz mērce sabiezē.
7
Pannā liek laša filejas gabalus, spinātus un lociņus.
8
Pannu liek krāsnī, un cep 15 minūtes, līdz lasis ir gatavs.
9
Pasniedz ar rīsiem, kinzu un svaigiem čili pipariem.