Zaļais laša karijs ar spinātiem
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
400 g
laša fileja
100 g
paprikas
100 g
baltie sīpoli
40 g
svaigi lociņi
10 g
ingvera sakne
50 g
zaļā karija pasta
400 g
kokosriekstu piens
3 g
sāls
1 g
svaigi malti melnie pipari
3 g
cukurs
50 g
laima sula
50 g
spinātu lapas
10 g
kinza pasniegšanai
150 g
rīsi pasniegšanai
20 g
svaigi čili pipari pasniegšanai
20 g
eļļa cepšanai
Zaļais laša karijs ar spinātiem
Kopējais
laiks
laiks
35 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
25 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Kariju var pasniegt ar rīsiem, kvinoju, salātiem vai plakanmaizītēm.
1
Uzkarsē krāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Uzkarsē pannu ar eļļu.
3
Pievieno paprikas un sīpolus, un apcep 3 minūtes.
4
Pievieno visas garšvielas, to skaitā karija pastu, un ierīvē ingveru.
5
Maisot pievieno kokosriekstu pienu.
6
Karsē 3 minūtes, līdz mērce sabiezē.
7
Pannā liek laša filejas gabalus, spinātus un lociņus.
8
Pannu liek krāsnī, un cep 15 minūtes, līdz lasis ir gatavs.
9
Pasniedz ar rīsiem, kinzu un svaigiem čili pipariem.