Vraps ar “Boloņas mērci” un rīvētu tofu

Šefpavāra Laura Aleksejeva recepte sadarbībā ar MAXIMA

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

1 Tortilja
4 ēdamkarotes LUNTER Boloņas mērce ar tofu
50 g Rīvēta LUNTER tofu
1 ēdamkarote sakapāta svaiga koriandra
1 Svaigs čili pipars
1 Tomāts
1/2 sarkanais sīpols
1 ēdamkarote koriandrs

Vraps ar “Boloņas mērci” un rīvētu tofu

Šefpavāra Laura Aleksejeva recepte sadarbībā ar MAXIMA

Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
Drukāt
Vegāna
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Veic produktu pirmsapstrādi – sarīvē tofu, smalki sakapā čili piparu, tomātu noblanšē un smalki sagriež, izņemot sēklas, smalki sagriež sīpolu un sakapā koriandru.
2
Sajauc vegāno Boloņas mērci kopā ar iepriekš sagatavotajās sastāvdaļām.
3
Uzsilda tortilju pannā bez taukvielām 15 sekundes no katras puses.
4
Uzklāj sagatavoto masu uz tortiljas, cieši satin un novieto uz cepešpannas ar šuvi uz leju.
5
Liek vrapu iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 12 minūtes 180 °C.
6
Pirms pasniegšanas pārgriež vrapu uz pusēm.