Vraps ar “Boloņas mērci” un rīvētu tofu
Šefpavāra Laura Aleksejeva recepte sadarbībā ar MAXIMA
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
1
Tortilja
4
ēdamkarotes LUNTER Boloņas mērce ar tofu
50 g
Rīvēta LUNTER tofu
1
ēdamkarote sakapāta svaiga koriandra
1
Svaigs čili pipars
1
Tomāts
1/2
sarkanais sīpols
1
ēdamkarote koriandrs
Vraps ar “Boloņas mērci” un rīvētu tofu
Šefpavāra Laura Aleksejeva recepte sadarbībā ar MAXIMA
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Veic produktu pirmsapstrādi – sarīvē tofu, smalki sakapā čili piparu, tomātu noblanšē un smalki sagriež, izņemot sēklas, smalki sagriež sīpolu un sakapā koriandru.
2
Sajauc vegāno Boloņas mērci kopā ar iepriekš sagatavotajās sastāvdaļām.
3
Uzsilda tortilju pannā bez taukvielām 15 sekundes no katras puses.
4
Uzklāj sagatavoto masu uz tortiljas, cieši satin un novieto uz cepešpannas ar šuvi uz leju.
5
Liek vrapu iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 12 minūtes 180 °C.
6
Pirms pasniegšanas pārgriež vrapu uz pusēm.