Vistas Saltimbocca ar marinētiem tomātiņiem
Sagatavošanās
laiks
10 min
Pagatavošana
1
Šo ēdienu var pasniegt ar makaroniem vai svaigiem lapu salātiem.
2
Pusi ķiršu tomātu sagriež uz pusēm, saber bļodā kopā ar veselajiem. Pāri pārlej Extra virgin olīveļļu, sarkanvīna etiķi, pieber sāli, piparus un sarīvētu citrona miziņu. Sīki sakapā baziliku un timiānu un pievieno tomātiem. Labi samaisa un liek ledusskapī līdz pasniegšanas brīdim.
3
Vistas filejas pārgriež uz pusēm plakaniski. Katru fileju apber ar nelielu daudzumu sāls un piparu. Katru fileju aptin ar prošuto šķiņķi un noliek uz šķīvja.
4
Pannā uzkarsē olīveļļu un cep sagatavotās filejas. Cep 5 minūtes no katras puses uz vidēji lielas uguns zem vāka, līdz tās ir zeltaini brūnas.
5
Gatavās vistas filejas pasniedz ar marinētajiem tomātiem, pāri saplucina burratas sieru.