Visu kārtīgi samaisa. Pievieno cāļa šķiņķīšus, un maisījumu kārtīgi ierīvē gaļā.
5
Sīpolus nomizo un sagriež šķēlēs.
6
Uzkarsē katlā eļļu, liek cepties sīpolus zeltaini brūnus, visu laiku maisot.
7
Izņem sīpolus no katla, piedegumu aplej ar mazāko ūdens daudzumu un pakasa nost, ielej to pie sīpoliem.
8
Katlu novieto atpakaļ uz uguns, liek cāļa šķiņķīšus ar visu marinādi un cep no vienas puses un otras apmēram 2–3 minūtes ar vāku.
9
Vistai pievieno Indijas riekstus, nolej ūdeni no rīsiem un vienmērīgi tos pievieno vistai. Pievieno apceptos sīpolus ar ūdeni un atlikušo ūdens daudzumu.
10
Nogriež liesmu uz vidēji mazu, un visu sautē apmēram 10–15 minūtes, līdz rīsi ir mīksti.