Vistiņa granātābolu mērcē ar Briseles kāpostiem
Sagatavošanās
laiks
10 min
Pagatavošana
Šo ēdienu var pasniegt ar rīsiem, rīsu nūdelēm vai kvinoju.
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 ºC temperatūrai.
2
Nelielā trauciņā sajauc granātābolu sulu, sojas mērci, čili un granātābolu mērci, rīvētu ingveru, sakapātus ķiplokus, medu, sāli, piparus un olīveļļu.
3
Uz cepešpannas kārto sagrieztus vistas gabaliņus un uz pusēm pārgrieztus Briseles kāpostus.
4
Pāri pārlej mērci, visu apmaisa un pārber ar divām trešdaļām granātābolu sēkliņu.
5
Cep krāsnī 20–25 minūtes, pusē visu apgriežot uz otru pusi.
6
Pasniedz ar rīsiem, nūdelēm vai kvinoju, pāri pārber atlikušās granātābola sēkliņas.