Veselīgi un gardi brīvlaika sendviči – kā bērniem pašiem gatavot pilnvērtīgas maltītes
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
Pamata sastāvdaļas
2
šķēle “Latvijas Maiznieks” pilngraudu tostermaize ar klijām “Latvijas Tost Maize”
25g
Čedaras siers
1
šķēle "Rēzeknes gaļas kombināts" "Cūkgaļas krūtiņa ar karamelizētiem sīpoliem"
1/2
avokado
1/2
Tomāta
1/2
Tējkarotes olīveļļas
1
Sauja spinātu
1
laima sula
1
Sāls un pipari pēc garšas
Veselīgi un gardi brīvlaika sendviči – kā bērniem pašiem gatavot pilnvērtīgas maltītes
Kopējais
laiks
laiks
5 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
5 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
1
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Avokado samīca ar dakšiņu un samaisa kopā ar mazliet laima sulas, sāli, pipariem un olīveļļu. Liek ledusskapī.
2
Sieru, tomātus sagriež šķēlēs
3
Cep uz pannas cūkgaļas krūtiņu, bet, ja tā jau sagatavota iepriekš, to var uzsildīt
4
Uz vienas šķēles uzsmērē sagatavoto avokado masu, tad liek spinātus, tomātus, sieru, “Rēzeknes gaļas kombināts” cūkgaļas krūtiņu un pa virsu otro “Latvijas Maiznieks” maizes šķēli.