Veselīgi un gardi brīvlaika sendviči – kā bērniem pašiem gatavot pilnvērtīgas maltītes

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

Pamata sastāvdaļas
2 šķēle “Latvijas Maiznieks” pilngraudu tostermaize ar klijām “Latvijas Tost Maize”
25g Čedaras siers
1 šķēle "Rēzeknes gaļas kombināts" "Cūkgaļas krūtiņa ar karamelizētiem sīpoliem"
1/2 avokado
1/2 Tomāta
1/2 Tējkarotes olīveļļas
1 Sauja spinātu
1 laima sula
1 Sāls un pipari pēc garšas

Veselīgi un gardi brīvlaika sendviči – kā bērniem pašiem gatavot pilnvērtīgas maltītes

Kopējais
laiks
5 min
Sagatavošanās
laiks
5 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
1
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Avokado samīca ar dakšiņu un samaisa kopā ar mazliet laima sulas, sāli, pipariem un olīveļļu. Liek ledusskapī.
2
Sieru, tomātus sagriež šķēlēs
3
Cep uz pannas cūkgaļas krūtiņu, bet, ja tā jau sagatavota iepriekš, to var uzsildīt
4
Uz vienas šķēles uzsmērē sagatavoto avokado masu, tad liek spinātus, tomātus, sieru, “Rēzeknes gaļas kombināts” cūkgaļas krūtiņu un pa virsu otro “Latvijas Maiznieks” maizes šķēli.