Vegāniskie olu salāti

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

200 g zīda tofu
100 g tvaicēti kartupeļi kubiņos
100 g vegāniskā majonēze
½ tējkarotes kurkuma
1 tējkarote sāls
½ tējkarotes cukurs
½ tējkarotes malti pipari WELL DONE
20 g maurloki
1 tējkarote sinepes
240 g (8 šķēles) graudu maize pasniegšanai

Vegāniskie olu salāti

Kopējais
laiks
15 min
Sagatavošanās
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
10 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Vegāna
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Šos salātus var pasniegt gan uz maizes, gan kā piedevu kādam pamatēdienam
1
Bļodā sajauc zīda tofu ar visām pārējām sastāvdaļām un ar dakšas palīdzību labi sastampā. Ja iespējams, salātu masai ļauj nostāvēt ledusskapī vismaz pāris stundu pirms pasniegšanas.
2
Pasniegšanai uzgrauzdē maizes šķēles un uz tām kārto salātus, veidojot sendvičus.