Vegāniskie olu salāti
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
200 g
zīda tofu
100 g
tvaicēti kartupeļi kubiņos
100 g
vegāniskā majonēze
½ tējkarotes
kurkuma
1 tējkarote
sāls
½ tējkarotes
cukurs
½ tējkarotes
malti pipari WELL DONE
20 g
maurloki
1 tējkarote
sinepes
240 g (8 šķēles)
graudu maize pasniegšanai
Vegāniskie olu salāti
Kopējais
laiks
laiks
15 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
laiks
10 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Šos salātus var pasniegt gan uz maizes, gan kā piedevu kādam pamatēdienam
1
Bļodā sajauc zīda tofu ar visām pārējām sastāvdaļām un ar dakšas palīdzību labi sastampā. Ja iespējams, salātu masai ļauj nostāvēt ledusskapī vismaz pāris stundu pirms pasniegšanas.
2
Pasniegšanai uzgrauzdē maizes šķēles un uz tām kārto salātus, veidojot sendvičus.