10 g
20 g
paprikas pulveris
3 g
6 g
sāls
5 g
10 g
koriandrs
3 g
6 g
brūnais cukurs
250 g
500 g
liellopu gaļa
150 g
300 g
sarkanie sīpoli
125 g
250 g
zaļās paprikas
125 g
250 g
dzeltenās paprikas
5 g
10 g
piparu maisījums
1 gab.
2
ķiploka daiviņas
125 g
250 g
puravi
175 g
360 g
burkāni
40 g
80 g
seleriju kāti
30 g
60 g
milti
100 g
200 g
konservēti tomāti savā sulā
5 g
10 g
saldā čili mērce
30 g
60 g
Vusteras mērce
40 g
80 g
sarkanvīns
600–800 ml
800–1200 ml
ūdens
½
1
liellopu buljona kubiņš
200 g
400 g
kartupeļi
60 g
120 g
skābais krējums
4 g
8 g
pētersīļi