Turku zirņi ar spinātiem
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
400 g
konservētu turku zirņu
1
sīpols
1 tējkarote
kurkumas
1 tējkarote
paprikas pulvera
¼ tējkarotes
čili
125 ml
saldā krējuma
sāls
svaigi malti melnie pipari
70 g
spinātu
eļļa cepšanai
Turku zirņi ar spinātiem
Kopējais
laiks
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Gan spināti, gan turku zirņi bagātīgi satur dzelzi, tāpēc šis ēdiens ir ideāls enerģijas avots. Visēdāji var pievienot gabaliņos sagrieztu vistas fileju, ko apcep pirms sīpoliem.
1
Nomizo sīpolus, sagriež tos pusgredzenos, liek uz sakarsētas pannas un cep zeltainus.
2
Pievieno nokāstus turku zirņus, apmaisa. Pievieno kurkumu, paprikas pulveri, čili, sāli un melnos piparus. Visu kārtīgi apmaisa, un pievieno saldo krējumu. Kad saldais krējums uzsilis, liek spinātus un iemaisa.
3
Pasniedz bļodā uzreiz, kamēr karsts.