Turku zirņi ar kokosriekstu krēmu un spinātiem

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

125 g sarkanie rīsi
10 g ķiploki
30 g svaigs ingvers
140 g sīpoli
150 g burkāni
10 g kinza
240 g turku zirņi
½ buljona kubiņš
3 ēdamkarotes korma (garšviela)
240 g kokosriekstu piens
80 g spināti

Turku zirņi ar kokosriekstu krēmu un spinātiem

Kopējais
laiks
50 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
40 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Vegāna
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Krēmīgie turku zirņi. Pirms pievienošanas ēdienam labāk tos noskalot.
1
Pagatavo rīsus pēc instrukcijas uz iepakojuma.
2
Ingveru un ķiplokus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves.
3
Sīpolus smalki sakapā, burkānus nomizo un sagriež kubiņos, kinzas lapiņas rupji sagriež.
4
Turku zirņus nokāš un noskalo.
5
Buljona kubiņa izšķīdina 50 ml ūdens.
6
Uzkarsē pannā 1 ēdamkaroti eļļas.
7
Liek cepties sīpolus un burkānus, ik pa laikam maisot, cep 10 minūtes, līdz tie ir mīksti.
8
Pievieno ķiplokus, ingveru un korma garšvielu, cep apmēram 2 minūtes.
9
Pievieno kokosriekstu pienu, buljonu, turku zirņus un pusi kinzas.
10
Ļauj visam vārīties uz mazas uguns apmēram 10 minūtes.
11
Pēdējos pievieno spinātus, viegli apmaisa.
12
Pasniedz turku zirņus ar rīsiem un pārber atlikušo kinzu.