Turku zirņi ar kokosriekstu krēmu un spinātiem
Sagatavošanās
laiks
10 min
Pagatavošana
Krēmīgie turku zirņi. Pirms pievienošanas ēdienam labāk tos noskalot.
1
Pagatavo rīsus pēc instrukcijas uz iepakojuma.
2
Ingveru un ķiplokus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves.
3
Sīpolus smalki sakapā, burkānus nomizo un sagriež kubiņos, kinzas lapiņas rupji sagriež.
4
Turku zirņus nokāš un noskalo.
5
Buljona kubiņa izšķīdina 50 ml ūdens.
6
Uzkarsē pannā 1 ēdamkaroti eļļas.
7
Liek cepties sīpolus un burkānus, ik pa laikam maisot, cep 10 minūtes, līdz tie ir mīksti.
8
Pievieno ķiplokus, ingveru un korma garšvielu, cep apmēram 2 minūtes.
9
Pievieno kokosriekstu pienu, buljonu, turku zirņus un pusi kinzas.
10
Ļauj visam vārīties uz mazas uguns apmēram 10 minūtes.
11
Pēdējos pievieno spinātus, viegli apmaisa.
12
Pasniedz turku zirņus ar rīsiem un pārber atlikušo kinzu.