Tunča un pupiņu salāti ar avokado un sinepju vinegreta mērci

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

160 g tunča fileja savā sulā
400 g baltās pupiņas
1 gab. avokado WELL DONE
100 g romiešu salātlapas
20 g lociņi
10 g pētersīļi
30 g sinepes
100 g olīveļļa
30 g medus
40 g baltvīna etiķis
3 g sāls
1 g svaigi malti melnie pipari

Tunča un pupiņu salāti ar avokado un sinepju vinegreta mērci

Kopējais
laiks
10 min
Sagatavošanās
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
5 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Tunci iespējams aizstāt ar kādu citu proteīnu.
1
Mazā burciņā, trauciņā vai bļodiņā sajauc olīveļļu, sinepes, medu, baltvīna etiķi, sāli un piparus, samaisa.
2
Uz liela šķīvja kārto salātlapas, pupiņas, tunci un avokado.
3
Pārber ar sīki sakapātiem lociņiem un pētersīļiem.
4
Pasniedz ar pārlietu sinepju vinegreta mērci.