Tunča un pupiņu salāti ar avokado un sinepju vinegreta mērci
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
160 g
tunča fileja savā sulā
400 g
baltās pupiņas
1 gab.
avokado WELL DONE
100 g
romiešu salātlapas
20 g
lociņi
10 g
pētersīļi
30 g
sinepes
100 g
olīveļļa
30 g
medus
40 g
baltvīna etiķis
3 g
sāls
1 g
svaigi malti melnie pipari
Tunča un pupiņu salāti ar avokado un sinepju vinegreta mērci
Kopējais
laiks
laiks
10 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
laiks
5 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Tunci iespējams aizstāt ar kādu citu proteīnu.
1
Mazā burciņā, trauciņā vai bļodiņā sajauc olīveļļu, sinepes, medu, baltvīna etiķi, sāli un piparus, samaisa.
2
Uz liela šķīvja kārto salātlapas, pupiņas, tunci un avokado.
3
Pārber ar sīki sakapātiem lociņiem un pētersīļiem.
4
Pasniedz ar pārlietu sinepju vinegreta mērci.