Tunča Poke bļoda
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
400 g
dzeltenspuru tunča fileja
50 g
svaigi gurķi
50 g
redīsi
1
avokado WELL DONE
10 g
lociņi
60 g
ponzu mērce
50 g
majonēze
1 ēdamkarote
sriračas mērce
1 ēdamkarote
sezama sēklu eļļa
1 ēdamkarote
sojas mērce
1 ēdamkarote
sezama sēkliņas
2 g
jūraszāļu lapas
300 g
vārīti suši rīsi pasniegšanai
Tunča Poke bļoda
Kopējais
laiks
laiks
20 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
10 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Šim ēdienam garnīrā var likt jebkurus iemīļotos svaigos dārzeņus.
1
Tunča fileju sagriež 2 x 2 cm lielos kubiņos un liek bļodā.
2
Pievieno ponzu mērci, sakapātus lociņus un sezama eļļu, marinē ledusskapī vismaz 10 minūtes.
3
Trauciņā sajauc majonēzi, sriračas mērci un sojas mērci.
4
Bļodā kārto rīsus, tad plānās šķēlītēs vai lentītēs sagrieztus svaigos dārzeņus, tad liek tunča gabaliņus, pārkaisa ar sezama sēkliņām un sīki sagrieztām jūraszāļu lapām.
5
Pāri pārlej vai no konditorejas maisiņa izspiež pikanto majonēzi.