Tunča Poke bļoda

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

400 g dzeltenspuru tunča fileja
50 g svaigi gurķi
50 g redīsi
1 avokado WELL DONE
10 g lociņi
60 g ponzu mērce
50 g majonēze
1 ēdamkarote sriračas mērce
1 ēdamkarote sezama sēklu eļļa
1 ēdamkarote sojas mērce
1 ēdamkarote sezama sēkliņas
2 g jūraszāļu lapas
300 g vārīti suši rīsi pasniegšanai

Tunča Poke bļoda

Kopējais
laiks
20 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
10 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Šim ēdienam garnīrā var likt jebkurus iemīļotos svaigos dārzeņus.
1
Tunča fileju sagriež 2 x 2 cm lielos kubiņos un liek bļodā.
2
Pievieno ponzu mērci, sakapātus lociņus un sezama eļļu, marinē ledusskapī vismaz 10 minūtes.
3
Trauciņā sajauc majonēzi, sriračas mērci un sojas mērci.
4
Bļodā kārto rīsus, tad plānās šķēlītēs vai lentītēs sagrieztus svaigos dārzeņus, tad liek tunča gabaliņus, pārkaisa ar sezama sēkliņām un sīki sagrieztām jūraszāļu lapām.
5
Pāri pārlej vai no konditorejas maisiņa izspiež pikanto majonēzi.