Tortiljas ar malto gaļu un turku zirņiem

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

250 g liellopu maltā gaļa
½ gab. sīpoli
200 g turku zirņi
100 g smalcināti tomāti savā sulā
½ tējkarotes kūpinātas paprikas pulveris
sāls
pipari
2 gab. tortiljas
halapenjo pipari
½ gab. avokado WELL DONE
30 g Holandes siers

Tortiljas ar malto gaļu un turku zirņiem

Kopējais
laiks
25 min
Sagatavošanās
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Viegli, ātri un garšīgi! Sātīgs ēdiens, ko gatavot steidzīgā ikdienā vai kādā reizē ar ciemiņiem, ļaujot katram savu porciju papildināt ar dārzeņiem un piedevām.
1
Uzkarsē pannu ar eļļu, un apcep smalki sagrieztu sīpolu. Pievieno malto gaļu, un viegli apcep to. Pievieno garšvielas, apmaisa un cep vēl 1 minūti.
2
Gaļai pievieno noskalotus turku zirņus un tomātus, visu cep 4 minūtes, ik pa brīdim apmaisot.
3
Uz šķīvja liek tortilju, vidū izkārto gaļu ar zirņiem, pāri liek smalkāk sagrieztus halapenjo piparus, avokado un rīvētu sieru. Var pasniegt ar skābo krējumu.