Tortiljas ar malto gaļu un turku zirņiem
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
250 g
liellopu maltā gaļa
½ gab.
sīpoli
200 g
turku zirņi
100 g
smalcināti tomāti savā sulā
½ tējkarotes
kūpinātas paprikas pulveris
sāls
pipari
2 gab.
tortiljas
halapenjo pipari
½ gab.
avokado WELL DONE
30 g
Holandes siers
Tortiljas ar malto gaļu un turku zirņiem
Kopējais
laiks
laiks
25 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Viegli, ātri un garšīgi! Sātīgs ēdiens, ko gatavot steidzīgā ikdienā vai kādā reizē ar ciemiņiem, ļaujot katram savu porciju papildināt ar dārzeņiem un piedevām.
1
Uzkarsē pannu ar eļļu, un apcep smalki sagrieztu sīpolu. Pievieno malto gaļu, un viegli apcep to. Pievieno garšvielas, apmaisa un cep vēl 1 minūti.
2
Gaļai pievieno noskalotus turku zirņus un tomātus, visu cep 4 minūtes, ik pa brīdim apmaisot.
3
Uz šķīvja liek tortilju, vidū izkārto gaļu ar zirņiem, pāri liek smalkāk sagrieztus halapenjo piparus, avokado un rīvētu sieru. Var pasniegt ar skābo krējumu.