Tīteņiem klāt var gatavot kartupeļus, grauzdētu maizi, rīsus – pēc jūsu izvēles.
1
Liek karsēties ūdeni lielākā katlā. Kad ūdens ir karsts, kāposta galvai izgriež kacenu, liek kāposta galvu ūdeni un uzmanīgi ņem nost pa vienai lapai. Svarīgi, lai lapas būtu elastīgas. Tās liek šķīvī, nogriež galveno dzīslojumu, nesabojājot lapu.
2
Mazākā katliņā vāra rīsus atbilstoši norādījumiem uz iepakojuma.
Gaļu liek bļodā, pievieno sīpolus, burkānus, timiāna lapiņas, sāli un piparus. Visu kārtīgi samaisa.
5
Kāposta lapā ietin gaļas masu – gaļu liek lapas pamatnē, ierullē vienu reizi, tad ieloka sānu malas un tin līdz galam, atlikumu aizloka.
6
Sakarsē pannā eļļu. Tīteņus apviļā miltos un liek cepties zeltaini brūnus. Kad abas puses apcepušās. Liek lielākā katlā, pārber ar šķipsniņu sāls un miltiem, pa starpai liek paprikas šķēlītes. Sacep visus tīteņus un atkāro darbību.
7
Tīteņiem pievieno ūdeni, lai tie būtu gandrīz apsegti. Vāra uz lēnas uguns apmēram 40 – 60 minūtes. Kad tie gandrīz gatavi, pievieno saldo krējumu, pagaršo mērci un ja nepieciešams pievieno vēl sāļi un piparus.