Tējas cepumi ar šokolādes glazūru
Sagatavošanās
laiks
50 min
Pagatavošana
1
Bļodā samaisa miltus ar mandeļu miltiem un sāli.
2
Atsevišķā bļodā saputo sviestu ar cukuru un vaniļas cukuru, līdz izveidojusies krēmīga konsistence.
3
Miltus pievieno sviesta masai un kārtīgi izmaisa, līdz izveidojusies viendabīga mīkla.
4
No mīklas izveido 20–25 cm garu mīklas desu un liek ledusskapī atdzesēties uz 30–40 minūtēm.
5
Atdzesēto mīklu ar nazi sagriež 8–10 mm nelielās ripiņās un izkārto uz cepamās pannas.
6
Cepumus liek līdz 175 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un cep 12–15 minūtes.
7
Šokolādi izkausē ūdens peldē.
8
Kad cepumi atdzisuši, tos iemērc šokolādē.