Tandoori burgers naan maizē
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
300 g
vistas maltā gaļa
50 g
lociņi
12 g
Indijas Tandoori garšviela
2 ēdamkarotes
auksts ūdens
1 gab.
naan pitas maizītes
50 g
gurķi
50 g
burkāni
30 g
sarkanie sīpoli
5 g
kinza
1 ēdamkarote
citronu sula
5 g
piparmētras
½ tējkarote
kumīns
200 g
grieķu jogurts
½ tējkarotes
sāls
½ tējkarotes
pipari
2 ēdamkarotes
eļļa cepšanai
Tandoori burgers naan maizē
Kopējais
laiks
laiks
16 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
6 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Bļodā sajauc malto gaļu ar sakapātiem lociņiem, ūdeni un Tandoori garšvielu.
2
No masas veido burgeru plācenīšus.
3
Piestā saberž kinzu, piparmētras, sāli, piparus, citronu sulu un kumīnu.
4
Iemaisa grieķu jogurtu, liek ledusskapī līdz pasniegšanas brīdim.
5
Pannā uzkarsē eļļu un cep burgerus aptuveni 5 minūtes no katras puses uz vidējas uguns.
6
Uzkarsē naan maizi, pārgriež uz pusēm, uz katra gabala uzsmērē grieķu jogurtu.
7
Liek apcepto burgeru, svaigu gurķi, strēmelēs sagrieztu burkānu un sarkano sīpolu.