Sviestā sautēti šampinjoni ar liellopu gaļu un kartupeļu biezeni
Kopējais
laiks
1 h 10 min
Sagatavošanās
laiks
30 min
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomazgā un liek vārīties sālsūdenī ar visu mizu. Vāra, līdz tie ir mīksti. Nokāš, nedaudz atdzesē un tad nomizo. Izberž caur sietu un pievieno 60 g (120g) izkausēta sviesta, Extra virgin olīveļļu un sarīvētu muskatriekstu. Pievieno sāli pēc garšas.
2
Šampinjonus nomazgā un liek katlā cepties kopā ar smalki sagrieztiem sīpoliem. Pievieno sāli, sviestu. Pievieno saldo krējumu un uzvāra.
3
Liellopu steiku apber ar sāli, pipariem un apsmērē ar eļļu.
4
Uz sakarsētas pannas apcep to no abām pusēm, pievieno sviestu un rozmarīnu.
5
Atpūtina un sagriež strēmelēs.
6
Uz šķīvja kārto biezeni, tad mērci un sagriezto liellopu steiku. Pārber ar smalki sagrieztiem pētersīļiem.