Lielā bļodā liek olas, pievieno šķipsniņu sāls, cukuru – saputo. Iesijā miltus, ar karoti tos iemaisa. Masu lej kūkas formā un liek cepeškrāsnī uz 30 min 180 grādos.
2
Kad biskvīts gatavs, to vidū pārgriež uz pusēm.
3
Bļodā lej saldo krējumu, pievieno cukuru, vaniļas cukuru. Kad ir nedaudz saputots, 1/3 daļu pārliek citā traukā. Pārējo saputo cietās putās dekorēšanai.
Pārējam krēmam pievieno biezpienu, saputo.
4
Pirmo biskvīta pusi pārklāj ar ievārījumu un tad – ar pusi no krēma. Liek virsū otro daļu, arī tai pievieno ievārījumu un atlikušo krēmu.
5
Rotā ar atlikto putukrējumu un ogām un var pievienot arī pannā apgrauzdētas auzu pārslas.