Stir-fry ar pilngraudu nūdelēm un dārzeņiem
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
100 g
pilngraudu nūdeles
60 g
brokoļi
110 g
kabači
25 g
zaļie zirnīši
50 g
burkāni
50 g
sēnes
40 g
paprikas
100 g
kāposti
2 daiviņas
ķiploki
60 g
terijaki mērce
1 ēdamkarote
eļļa
15 g
zemesrieksti
5 g
kinza vai lociņi
Stir-fry ar pilngraudu nūdelēm un dārzeņiem
Kopējais
laiks
laiks
35 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
15 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Stir-fry pavisam vienkārši var papildināt ar vistas gaļu. To cep pirmo, pievieno mazliet terijaki mērces un izņem no katla, pirms sāk cept dārzeņus.
1
Pagatavo pilngraudu nūdeles pēc norādījumiem uz iepakojuma.
2
Dārzeņus sagriež vidēji lielos gabalos.
3
Lej vokpannā vai katlā eļļu, sakarsē un pievieno saspiestu ķiploku, lai eļļa iegūtu garšu. Cepto ķiploku izņem ārā. Cepamajam traukam jābūt tiešām ļoti karstam, lai dārzeņus ceptu, nevis sutinātu.
4
Liek cepties cietākos dārzeņus – burkānus un brokoļus. Kad tie mazliet apcepušies, pievieno sēnes. Pievieno atlikušos dārzeņus. Cepšanas process ir ātrs, jo dārzenim pa vidu jābūt vēl kraukšķīgam.
5
Dārzeņiem pievieno terijaki mērci. Cep apmēram 2 minūtes maisot. Liek klāt nūdeles, tajās iecilā dārzeņus.
6
Pasniedz ar zemesriekstiem, kinzu vai lociņiem.