Spinātu salāti ar mocarellu un pesto mērci

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

100 g spināti
125 g siers Mozzarella mini
100 g ķiršu tomāti WELL DONE
50 g sarkanie sīpoli
10 g svaigs baziliks
2 ēdamkarotes pesto
2 ēdamkarotes Extra virgin olīveļļa
1 tējkarote medus
2 tējkarotes balzametiķis
¼ tējkarotes sāls
100 g maize pasniegšanai

Spinātu salāti ar mocarellu un pesto mērci

Kopējais
laiks
10 min
Sagatavošanās
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
5 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Var pievienot apceptu bekonu, vistas fileju vai pat garneles.
1
Nelielā trauciņā samaisa pesto, Extra virgin olīveļļu, medu, balzametiķi un sāli.
2
Bļodā kārto spinātus, mocarellas sieru, uz pusēm pārgrieztus tomātus, ripiņās sagrieztu sarkano sīpolu un sakapātu svaigu baziliku.
3
Pāri lej pesto mērci un pirms pasniegšanas samaisa.
4
Pasniedz ar grauzdētu maizīti.