Spāņu pupiņu un vītinātas desas sautējums

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

200 g vītināta desa
400 g konservētas karaliskās pupiņas
100 g tomāti
10 g ķiploki
40 g saldie sīpoli
1 tējkarote paprikas pulveris
⅓ tējkarotes oregano
⅓ tējkarotes timiāns
1 tējkarote sāls
½ tējkarotes svaigi malti melnie pipari
1 tējkarote cukurs
1 buljona kubiņš
200 g ūdens
50 g olīveļļa cepšanai

Spāņu pupiņu un vītinātas desas sautējums

Kopējais
laiks
25 min
Sagatavošanās
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Šo ēdienu var pasniegt ar krāsnī apgrauzdētu maizi.
1
Katliņā uzkarsē olīveļļu, liek cepties sīpolus un ķiplokus, cep 2–3 minūtes.
2
Pievieno sagrieztu desu un apcep 2 minūtes.
3
Pievieno garšvielas un sarīvētus tomātus bez miziņas, apcep 1 minūti.
4
Pievieno pupiņas un ūdenī izšķīdinātu buljona kubiņu, sautē 15 minūtes.
5
Pasniedz ar maizi.