Spāņu pupiņu un vītinātas desas sautējums
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
200 g
vītināta desa
400 g
konservētas karaliskās pupiņas
100 g
tomāti
10 g
ķiploki
40 g
saldie sīpoli
1 tējkarote
paprikas pulveris
⅓ tējkarotes
oregano
⅓ tējkarotes
timiāns
1 tējkarote
sāls
½ tējkarotes
svaigi malti melnie pipari
1 tējkarote
cukurs
1
buljona kubiņš
200 g
ūdens
50 g
olīveļļa cepšanai
Spāņu pupiņu un vītinātas desas sautējums
Kopējais
laiks
laiks
25 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
Šo ēdienu var pasniegt ar krāsnī apgrauzdētu maizi.
1
Katliņā uzkarsē olīveļļu, liek cepties sīpolus un ķiplokus, cep 2–3 minūtes.
2
Pievieno sagrieztu desu un apcep 2 minūtes.
3
Pievieno garšvielas un sarīvētus tomātus bez miziņas, apcep 1 minūti.
4
Pievieno pupiņas un ūdenī izšķīdinātu buljona kubiņu, sautē 15 minūtes.
5
Pasniedz ar maizi.