Šokolādes musa kūku var saldēt un atlaidināt ledusskapī dienu iepriekš.
1
Visas pamatnes sastāvdaļas sasmalcina un ieklāj kūkas formā ar 23 cm diametru.
2
Bļodā sajauc šokolādi ar 265 g saldā krējuma, liek ūdens peldē kausēties, maisot ik pa 15 sekundēm. Izkausēto šokolādi noliek malā atdzesēties. Želatīnu izkausē un pievieno šokolādes masai. Šokolādes masai jābūt remdenai, istabas temperatūrā.
3
Atlikušo saldo krējumu saputo kopā ar pūdercukuru un divās daļās iecilā šokolādes masā.
4
Šokolādes masu liek pa virsu riekstu pamatnei. Liek ledusskapī uz vismaz 8 stundām.
5
Dekorē ar svaigiem ķiršiem vai citām svaigām ogām.