Sagatavo cepamās formas – tās iesmērē ar sviestu un apber ar kakao.
2
Ūdens peldē izkausē 200 g šokolādes un 200 g sviesta. Atdzesē.
3
Atsevišķā bļodā ar rokas slotiņu (vai ar elektrisko rokas mikseri) sakuļ 4 olas un 4 olu dzeltenumus kopā ar 200g cukura, līdz masa kļūst gaiša un uz tās paliek slotiņas sliedes.
4
Tad caur sietiņu izsijā 200 g miltu un iemaisa ar lāpstiņu vai karoti.
5
Tad lēnām piejauc izkausētu un atdzesētu šokolādi.
6
Masu sadala pa trauciņiem – gandrīz līdz pašai augšai.
7
Cep 8-10 minūtes 200 C.
8
Izņem no cepeškrāsns un ļauj 1 minūti atdzist, tad izņem no trauciņiem.
9
Pasniedz siltu ar aveņu ievārījumu, svaigām avenēm. Pārkaisa ar pūdercukuru.