Nograuzdē zemesriekstus līdz 180 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī 10 minūtes, kamēr tie ir zeltaini brūni.
2
Bļodā liek 25 g cukura kopā ar 75 g miltu. Pievieno 50 g izkausēta sviesta. Kārtīgi izmīca. Cep līdz 180 ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī, kamēr cepums ir zeltains. Atdzesē.
3
Katliņā liek 50 g cukura, un lēnām to karamelizē. Kad cukurs ieguvis zeltainu krāsu, pievieno sviestu, izmaisa un lēnām lej klāt saldo krējumu. Kārtīgi izmaisa. Pievieno grauzdētos riekstus.
4
Kad cepuma pamatne ir atdzisusi, to pārlej ar karameli. Atdzesē.
5
Piena šokolādi izkausē ūdens peldē. Pārlej pāri karamelei.
6
Tumšo šokolādi pārrīvē pāri. Liek ledusskapī uz nakti.