Siltie vistas filejas un dārzeņu salāti

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

Vistas marinādei:
5 g ķiploki
3 g sāls
2 g melnie pipari
3 g Hello curry garšviela
1 ēdamkarote olīveļļa
Dārzeņu marinādei:
5 g ķiploki
1 ēdamkarote olīveļļa
2 g sāls
2 g kajennas pipari
250 g vistas filejas
200 g burkāni
220 g cukīni
160 g ķiršu tomāti
100 g maskarpones siers
100 g fitaki siers
1 ēdamkarote olīveļļa

Siltie vistas filejas un dārzeņu salāti

Kopējais
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Krāsnī cepti dārzeņi ar vistas filejas strēmelītēm un maigu maskarpones un fitaki siera mērci. Ieteikums: vistas fileju iemarinēt pāris stundu pirms gatavošanas.
1
Vistas filejas sagriež strēmelītēs.
2
Pievieno saspiestu ķiploku, hello curry garšvielu, sāli, maltus melnos piparus, ja esat čili fans, tad noteikti var pievienot tos, olīveļļu un visu kārtīgi samaisa.
3
Cepeškrāsni sakarsē līdz 220 ºC temperatūrai.
4
Burkānus un cukīni sagriež garenās strēmelēs, ķiršu tomātiņus pārgriež uz pusēm.
5
Liek visu bļodā, pievieno dārzeņu garšvielas, visu samaisa.
6
Izkārto uz pannas un liek cepties cepeškrāsnī. Cep 17–20 minūtes.
7
Kamēr dārzeņi cepas, uzkarsē pannā nelielu daudzumu eļļas un liek cepties vistas strēmelītes. Tās cep no abām pusēm.
8
Fitaki un maskarpones sieru sajauc ar 1–2 ēdamkarotēm olīveļļas, pēc patikas var pievienot saspiestu ķiploka daiviņu, un visu sablendē, iegūstot viendabīgu masu.
9
Pasniedz cepešpannā, pa virsu kārto vistas strēmelīšu gabaliņus un pievieno siera krēma mērces piciņas.