Siltie pupiņu un ceptu dārzeņu salāti
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
125 g
sarkanās paprikas
125 g
dzeltenās paprikas
80 g
sīpoli
125 g
cukīni
1 ēdamkarote
olīveļļa
210 g
konservētas pupiņas
210 g
konservētas lēcas
5 g
bazilika lapiņas
150 g
tomāti
½ ēdamkarotes
balzametiķis
3 g
sāls
3 g
melnie pipari
Siltie pupiņu un ceptu dārzeņu salāti
Kopējais
laiks
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Paprikām izņem sēklas, tās sagriež lielākos kubiņos. Sīpolus sagriež šķēlītēs, cukīni – plānās ripiņās.
2
Lielā pannā uzkarsē eļļu, uz lielas liesmas apcep sīpolus, paprikas un cukīni.
3
Pupiņas un lēcas nokāš un noskalo. Tomātus rupji sasmalcina.
4
Tomātus, pupiņas un lēcas liek klāt pannā, uzmanīgi apmaisa, pievieno balzametiķi.
5
Pēc garšas pieber sāli un melnos piparus. Pasniedz karstus un dekorē ar bazilika lapiņām.