Siltie pupiņu un ceptu dārzeņu salāti

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

125 g sarkanās paprikas
125 g dzeltenās paprikas
80 g sīpoli
125 g cukīni
1 ēdamkarote olīveļļa
210 g konservētas pupiņas
210 g konservētas lēcas
5 g bazilika lapiņas
150 g tomāti
½ ēdamkarotes balzametiķis
3 g sāls
3 g melnie pipari

Siltie pupiņu un ceptu dārzeņu salāti

Kopējais
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Paprikām izņem sēklas, tās sagriež lielākos kubiņos. Sīpolus sagriež šķēlītēs, cukīni – plānās ripiņās.
2
Lielā pannā uzkarsē eļļu, uz lielas liesmas apcep sīpolus, paprikas un cukīni.
3
Pupiņas un lēcas nokāš un noskalo. Tomātus rupji sasmalcina.
4
Tomātus, pupiņas un lēcas liek klāt pannā, uzmanīgi apmaisa, pievieno balzametiķi.
5
Pēc garšas pieber sāli un melnos piparus. Pasniedz karstus un dekorē ar bazilika lapiņām.