Siera kūka glāzītē – ātrs un viegls deserts
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
100 g
Rasa krēmsiera
50 g
iebiezināts piens ar cukuru
1/2
laima
25 g
saldā krējuma
1/2
mango
4
zemenes
100 g
granolas
Siera kūka glāzītē – ātrs un viegls deserts
Kopējais
laiks
laiks
30 min
Sagatavošanās
laiks
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
laiks
20 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Pagatavo krēmu. Krēmsieru liek bļodā, pievieno iebiezināto pienu, sulu no ¼ laima, miziņu no ½ laima, saputo. Kad sastāvdaļas sajaukušās, pievieno saldo krējumu un saputo vēlreiz. Masai jābūt stingrai.
2
Mango nomizo un sagriež mazos gabaliņos. Zemenes pārgriež uz pusēm.
3
Ņem glāzītes, liek 1 ēdamkaroti krēma glāzes apakšā, virsū kārto augļus un granolu. Atkāro vēlreiz tādu pašu kārtu.