Angļu tējas sendvičs

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

Laša sendvičs
4 gab. pilngraudu tostermaizes
20 g spināti
100 g kūpināts lasis
50 g krēmsiers
1 (300 g) gurķis
1 tējkarote mārrutki
Eksotiskais sendvičs
4 gab. pilngraudu tostermaizes
20 g svaigi dīgsti
50 g humoss
50 g krēmsiers
80 g sarkanie kāposti
50 g Čedaras siers

Angļu tējas sendvičs

Kopējais
laiks
10 min
Sagatavošanās
laiks
5 min
Gatavošanas
laiks
5 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Laša sendvičs
Spinātus nomazgā un nosusina. Gurķi nomazgā, ar dārzeņu mizotāju sagriež plānās, garās strēmelēs. Krēmsieru liek nelielā bļodiņā un sajauc ar mārrutkiem, līdz iegūta viendabīga masa. Mārrutku vietā var izmantot sinepes. Ja vēlas nedaudz kraukšķīgu maizi, pirms sendviču pagatavošanas pilngraudu tostermaizi var apgrauzdēt tosterī vai uz pannas. Uz visām četrām maizes šķēlēm smērē mārrutku krēmsieru (uz vienas puses). Uz divām no šķēlēm liek spinātu lapas, pāri kārto lasi, tad gurķa šķēles, virsū liek otru maizes šķēli ar krēmsiera pusi uz leju. Sendviču pārgriež uz pusēm un pasniedz.
2
Eksotiskais sendvičs
Sarkanos kāpostus sagriež ļoti plāni, mango nomizo, sagriež plānās šķēlēs. Ja vēlas nedaudz kraukšķīgu maizi, pirms sendviču pagatavošanas pilngraudu tostermaizi var apgrauzdēt tosterī vai uz pannas. Uz visām četrām maizes šķēlēm smērē humosu (uz vienas puses). Uz divām šķēlēm liek dīgstus, tad tītara šķiņķi, Čedaras sieru, plāni sagrieztos sarkanos kāpostus un visbeidzot mango šķēles. Virsū liek otru maizes šķēli ar humosa pusi uz leju. Sendviču pārgriež uz pusēm un pasniedz.