Sātīgs tortiljas pīrāgs ar girosu, sieru un marinētiem gurķiem.

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

220 g Vistas giross
150 g Čedaras siers
200 g marinēti gurķīši WELL DONE
200 g smalcināti tomāti savā sulā
120 g sīpols
10 g ķiploks
320 g Pilngraudu tortiljas

Sātīgs tortiljas pīrāgs ar girosu, sieru un marinētiem gurķiem.

Kopējais
laiks
45 min
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
4
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

1
Pagatavo mērci: ķiploku un sīpolu nomizo, sasmalcina un apcep eļļā. Pēc tam pieliek tomātus savā sulā un vāra uz lēnas uguns 10 minūtes, pēc garšas pievieno mazliet cukuru un sāli.
2
Vistas girosu un marinētos gurķus sagriež šķēlītēs, Čedaras sieru sarīvē.
3
Cepamo trauku iesmērē ar sviestu, liek tajā tortilju un pa virsu kārto sagatavoto mērci, girosa un marinēta gurķīša šķēles un sarīvēto sieru. Liek pa virsu nākamo tortiljas plāksni un atkārto procesu 3 reizes.
4
Noslēdzošajai tortiljas plāksnei pārber pāri sieru un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādos 10-15 minūtes.
5
Kad tortiljas pīrāgs ir gatavs, ļauj tam padzist, sagriež gabaliņos un bauda.