Salāti ar burratas sieru

Atpakaļ uz sākumu

Sastāvdaļas

125 g burkāni
225 g sparģeļi
100 g redīsi
50 g rukola
100 g burratas siers
4 paipalu olas
50 g citroni
25 g olīveļļa
3 g sāls

Salāti ar burratas sieru

Kopējais
laiks
40 min
Sagatavošanās
laiks
10 min
Gatavošanas
laiks
30 min
Sarežģītības pakāpe
Viegli
Porcijas
2
4
Drukāt
Veģetāra
Sastāvdaļas
Pagatavošana

Pagatavošana

Ļoti svaigi un maigi salāti, var ēst tāpat un ir lieliska piedeva kādam ēdienam ar zivi.
1
Katlā uzvāra sālsūdeni.
2
Burkānus pārgriež gareniski uz pusēm, liek tos vārīties 3 minūtes, tiem jābūt nedaudz kraukšķīgiem, ar šūmkaroti liek tos bļodā un paliek zem auksta ūdens, nosusina un liek bļodā. Tajā pašā ūdenī liek sparģeļus uz 2 minūtēm, atkārto to pašu, ko ar burkāniem.
3
Liek vārīties paipalu oliņas 2–3 minūtes.
4
Redīsus sagriež četrās daļās.
5
Visus dārzeņus viegli apslaka ar olīveļļu un ar apmēram 1–2 tējkarotēm citronu sulas un apmaisa.
6
Liek dārzeņus šķīvī, pievieno rukolu, pa vidu liek burratas sieru, pasniedz kopā ar maizi.