Risotto ar “garnelēm” un dārzeņiem
Šefpavāra Laura Aleksejeva recepte sadarbībā ar MAXIMA
Pagatavošana
1
Katliņā sakarsē WELL DONE olīveļļu un apcep veselas ķiploka daiviņas, pēc tam izņem tās no katliņa.
2
Pievieno WELL DONE apaļo graudu rīsus un, intensīvi maisot, viegli apcep uz vidējas uguns. Pakāpeniski pielej klāt 100 ml ūdens. Atkārto darbību vairākas reizes līdz rīsi izvārās gandrīz gatavi.
3
Pievieno rīsiem sāli un citas iecienītas garšvielas.
4
Pirms pasniegšanas rīsiem pievieno klāt rīvētu cukīni, sasmalcinātu apcepto ķiploku, kokosriekstu pienu un piparmētru, un rūpīgi samaisa.
5
Pašās beigās pievieno klāt vegānu garneles un rūpīgi samaisa.
6
Pasniedz, dekorējot ar vegānu sarkanajiem ikriem.