Risotto ar “garnelēm” un dārzeņiem
Šefpavāra Laura Aleksejeva recepte sadarbībā ar MAXIMA
Atpakaļ uz sākumuSastāvdaļas
100 g
WELL DONE apaļo graudu rīsi
2
ķiploka daiviņas
20 ml
WELL DONE olīveļļas
200 g
Rīvēta cukīni vai kabača
50 ml
kokosriekstu piena
1
ēdamkarote svaigas sakapātas piparmētras
150 g
Atlantika vegānu garneles
50 g
Atlantika vegānu sarkanie ikri
Risotto ar “garnelēm” un dārzeņiem
Šefpavāra Laura Aleksejeva recepte sadarbībā ar MAXIMA
Sarežģītības pakāpe
Vidējs
Porcijas
2
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pagatavošana
1
Katliņā sakarsē WELL DONE olīveļļu un apcep veselas ķiploka daiviņas, pēc tam izņem tās no katliņa.
2
Pievieno WELL DONE apaļo graudu rīsus un, intensīvi maisot, viegli apcep uz vidējas uguns. Pakāpeniski pielej klāt 100 ml ūdens. Atkārto darbību vairākas reizes līdz rīsi izvārās gandrīz gatavi.
3
Pievieno rīsiem sāli un citas iecienītas garšvielas.
4
Pirms pasniegšanas rīsiem pievieno klāt rīvētu cukīni, sasmalcinātu apcepto ķiploku, kokosriekstu pienu un piparmētru, un rūpīgi samaisa.
5
Pašās beigās pievieno klāt vegānu garneles un rūpīgi samaisa.
6
Pasniedz, dekorējot ar vegānu sarkanajiem ikriem.